Lager/logistik/transport

Vet du precis som vi att det krävs uthållighet, positivitet, ett gott sinne för ordning och reda samt goda fysiska förutsättningar för att kunna prestera goda resultat på en lageravdelning? Är du medveten om hur yrkesförare förväntas köra, vila, lasta och rapportera? Hur man får sin personal att trivas och prestera till fullo på sitt arbete? Hör av dig till oss om du vill ha kompetent personal som mår bra och vill göra allt i sin makt att få ditt företag att prestera bättre än konkurrenterna.

Pedagogik

Med goda kontakter på såväl gymnasium, universitet och arbetsmarknad kan vi försäkra dig högkvalitativ personal. Vi använder oss av vårt breda nätverk för att, utefter dina krav och önskemål, hitta en perfekt kollega och medarbetare. Vill du ha professionell och pedagogisk personal, hör av dig till oss redan idag.

Språkkompetens

I takt med den rådande globalisering som sker behövs fler och fler språkkunniga för att säkerställa fortsatt integration och företagsamhet. Vi har väletablerade kontakter och kan erbjuda er multikulturell personal utifrån era behov.

Skriv till oss

Ange namn.
Ange din e-postadress.
Ange telefon.
Ange meddelande.
Ditt meddelande har skickats. Vi hör av oss snart!
Meddelandet kunde inte skickas. Försök igen.

Vi är alltid tillgängliga för frågor!

Vill du veta mer? Kontakta oss.

Kontaktformulär

Kontaktuppgifter

072-856 07 39
Isafjordsgatan 39B,
164 40 Kista